Σελίδες

Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014

Έγκλημα πάθους στις Σέρρες: Ισόβια στον 63χρονο σύντροφο της νεκρής μητέρας 2 παιδιών


Έγκλημα πάθους στις Σέρρες: Ισόβια στον 63χρονο σύντροφο της νεκρής μητέρας 2 παιδιών
Η τελευταία σελίδα, στο έγκλημα πάθους, το οποίο συνέβη στις Σέρρες και είχε σοκάρει το πανελλήνιο, γράφτηκε το μεσημέρι της Παρασκευής, στην αίθουσα δικαστηρίου της Θεσσαλονίκης. Σε ισόβια κάθειρξη καταδίκασε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο τον 63χρονο άντρα, ο οποίος κρίθηκε ένοχος για την εν ψυχρώ δολοφονία της, Ελένης Μπόνια.

Τα ίχνη της 53χρονης μητέρας δύο παιδιών από το Νέο Πετρίτσι Σερρών είχαν...
χαθεί τον Μάιο του 2013. Τότε, τα παιδιά, οι φίλοι και οι συγγενείς της είχαν ξεκινήσει ένα τεράστιο αγώνα για να βρεθεί, ενώ είχαν καταφύγει και στην τηλεόραση και την εκπομπή «Φως στο τούνελ», προκειμένου να βρουν απαντήσεις στα ερωτήματα που τους βασάνιζαν.


Ο δράστης, ο οποίος είναι ιδιοκτήτης μίνι μάρκετ στην περιοχή και διατηρούσε κρυφό δεσμό μαζί της, είχε μιλήσει και στην κάμερα χαμογελαστός και ατάραχος, για την αδικοχαμένη γυναίκα. Μάλιστα, είχε επικοινωνήσει ανώνυμα από καρτοτηλέφωνο με τους συγγενείς της, ισχυριζόμενος ότι είναι φίλος της, βρίσκονται μαζί στη Γερμανία και για το λόγο αυτό να μην την ψάχνουν στην εκπομπή.

Το ιστορικό του άγριου φονικού

Το μεσημέρι της 26ης Μαΐου 2013, συγχωριανοί και των δύο την είδαν για τελευταία φορά στην πλατεία του χωριού, όπου φαινόταν να περιμένει κάποιον ή κάτι. Νωρίτερα, είχε σταματήσει στο ζαχαροπλαστείο του χωριού, πήρε γλυκά και όπως είχε πει σε συγγενείς και φίλους, θα πήγαινε στο νοσοκομείο του Κιλκίς να επισκεφθεί τον πατέρα της. Από τότε, τα ίχνη της εξαφανίστηκαν.


Χρειάστηκε να περάσουν πέντε μήνες αγωνίας και πόνου, για να μάθουν τα παιδιά της άτυχης 53χρονης τι είχε απογίνει η μητέρα τους. Τον Νοέμβριο του 2013, ο 63χρονος ομολόγησε στους αστυνομικούς που τον ανέκριναν ότι εκείνος δολοφόνησε τη σύντροφό του, επειδή του έθιξε τον αντρικό του εγωισμό!

«Με τύφλωσε ο θυμός και την έσπρωξα στον γκρεμό, ένα δευτερόλεπτο αργότερα που το συνειδητοποίησα, ήταν αργά» είχε πει στην απολογία του.
star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου